Websitebezoekers herkennen met SalesFeed

Oplossing

Wat is SalesFeed?

SalesFeed is een tool voor het herkennen van zakelijke websitebezoekers. Daarmee kan je je leadgeneratie flink versterken. SalesFeed herkent bezoekende organisaties op je website via hun IP-adres. Hierdoor krijg je meer inzicht in de bezoekers van je website, meer leads en dus meer kans op sales. Met websitebezoeker-herkenning wacht je niet tot een contactformulier wordt ingevuld. Je krijgt inzicht in welk bedrijf jouw website bezoekt en kunt dus zelf proactief achter geïnteresseerde bedrijven aan. SalesFeed is eenvoudig te koppelen aan je bedrijfswebsite, online campagnes en je CRM-systeem 

Resultaat

Zien welk bedrijf jouw website heeft bezocht

Contactgegevens van het bedrijf in beeld

Zie hoe lang welke pagina’s zijn bezocht

Maak onderscheid in leads, prospects of klanten

Volg leads proactief op

Aanpak

Onze bewezen werkwijze

Met onze aanpak haal je nog meer uit SalesFeed, of een andere tool voor websitebezoeker-herkenning. Dit soort tools bieden namelijk veel meer informatie dan alleen nieuwe leads. Met de inzichten kan je je website en marketingcampagnes verbeteren en zo beter aansluiten op de customer journey. Dit kan leiden tot meer conversie en dus meer omzet!  

Wij helpen bij het inrichten van de herkenning van zakelijke websitebezoekers en ondersteunen je om de tool optimaal te gebruiken. We laten je de mogelijkheden en kansen zien voor jouw bedrijf. We geven je advies, tips en feedback bij telefonische acquisitie. Indien gewenst kan je de leadopvolging via ons uitbesteden. Het gebruik van een tool voor websitebezoeker-herkenning is vrijblijvend maar zeker aan te bevelen.