Energieke medewerkers: mensen in hun kracht

-

Oplossing

Energieke medewerkers

Zitten de mensen binnen je salesteam wel op de juiste plek? Of doen ze werk waar ze geen energie van krijgen? Dit belemmert je salesresultaat en vergroot de kans op uitval. Wij heroverwegen de rolverdeling binnen het team en maken verantwoordelijkheden en taken inzichtelijk. Door ieders competenties te benutten en slim te structureren en organiseren, ontstaat een energiek en gemotiveerd salesteam met energieke medewerkers.

Maatwerk per medewerker 

Iedere medewerker ontwikkelen we op het gedrag, de houding en mindset die bij zijn of haar rol hoort. Dit begint met een vitaliteitsscan waarmee je krachten, klachten en verbeterpunten van je medewerkers in kaart brengt. Met een op maat gemaakt programma gaan we samen met de medewerker aan de slag om de vitaliteit en inzetbaarheid te versterken. Met tips, adviezen en trainingen ontwikkelen we zowel de fysieke en mentale gesteldheid als werkgerelateerde vaardigheden.

Energiek en gemotiveerd salesteam

Ook zetten we de medewerker op de juiste plek in de organisatie, zodat deze effectiever wordt en met plezier aan het werk gaat. Zo haal jij als betrokken werkgever het maximale uit je mensen en ontstaat een kundig en gemotiveerd salesteam van mensen die met elkaar verbonden zijn.

Resultaat

Medewerkers komen in hun kracht

Draagvlak voor salesproces

Mensen zijn duurzaam effectiever

Werkplezier en energie in het team

Minder uitval van personeel

Goed werkgeverschap: draag bij aan gezonde leefstijl

Betere teamprestatie is meer omzet!

Aanpak

Onze bewezen werkwijze

Tijdens het verandertraject houden we individueel contact met iedereen die een rol speelt bij het salesproces. Daardoor ontstaat een open werkhouding en krijgen we waardevolle terugkoppeling. Het is niet de directie die een nieuwe werkwijze oplegt, maar een samenspel van alle betrokkenen. Samen ontwikkelen we een gestructureerde, datagedreven organisatie waarin iedereen gelooft. En waarin iedereen het beste van zichzelf kan laten zien. Onze aanpak voor energieke medewerkers is onderdeel van een helder en concreet plan van aanpak met een duidelijk doel. Deze omvat drie overzichtelijke stappen: 

Datagedreven sales: CRM op de juiste manier inzetten

Mensen ontwikkelen en in hun kracht zetten