SalesInvest: ontwikkel je salesteam

Stop met het verspillen van verkoopkansen. Wij laten je medewerkers beter (samen)werken en brengen weer energie in je salesteam. Dat levert je gegarandeerd meer klanten op!

Over ons

SalesInvest

Bij veel bedrijven is er te weinig aandacht voor het salesproces. Verkoopkansen worden niet nauwgezet opgevolgd, mensen zijn overbelast en inzicht in de effectiviteit van de marketing- en salesactiviteiten ontbreekt.

We begrijpen dat wel. Een salesteam groeit op een natuurlijke manier, waarbij onbeschreven routines en rollen ontstaan en structuur ontbreekt. Op een gegeven moment kun je hierin vastlopen: door tegenvallende resultaten ontstaat kritiek, de emotie neemt de overhand en mensen gaan naar elkaar wijzen.

Wat als je niets onderneemt?
Dan blijven de mensen doen wat ze altijd deden. Hun potentieel wordt niet benut en de energie verdwijnt langzaam uit je salesteam. Je goede mensen gaan lopen of krijgen stressgerelateerde klachten en de klagers blijven zitten. Klanten lopen over naar de concurrent. Je CRM-software gaat steeds meer in de weg staan. “Zie je wel dat dit niet werkt!”, hoor je dan.

Weer op de rails
Wat is het dan fijn als een adviseur ‘van buiten’ komt die het salesproces en de mensen weer op de rails zet! Met duidelijke rollen, doelen en afspraken. Aangestuurd op basis van heldere cijfers. En uitgevoerd door mensen die goed in hun vel zitten en op de juiste plek in de organisatie werken. Dat geeft dynamiek in je salesteam, betere samenwerking en focus. Met als resultaat meer omzet en klanten. Gegarandeerd!

SalesInvest: ruim 30 jaar ervaring met proactieve werkgevers
SalesInvest is een team van specialisten op gebied van sales, datagedreven werken en energieke medewerkers. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het succesvol organiseren en verbeteren van acquisitie en sales. We werken voor proactieve ondernemers die hun organisatie en mensen willen laten groeien en hun klanten meer aandacht willen geven. Leiders die problemen aanpakken, waar iedereen blijer en beter van wordt. Die ondernemers behalen hiermee tastbare resultaten als het gaat om omzet, aantal klanten en klanttevredenheid. En het betrokken werkgeverschap draagt zichtbaar bij aan de vitaliteit van medewerkers en een positieve werksfeer.

Succes gegarandeerd
SalesInvest behaalt altijd gegarandeerd de doelstelling, zowel bij grotere bedrijven met meerdere afdelingen als kleinere organisaties. Doordat we aan de voorkant selectief zijn in de opdrachten die we aannemen, behalen we aan de achterkant het bedoelde resultaat. Als we niet het verschil kunnen maken, doen we het niet.

Wil jij aan de slag met je salesteam en samen naar een hoger niveau groeien? Plan dan nu een afspraak met ons in.