Rabobank

Financieel adviseur

Tanja van Tebberen aan het woord

“Door Saskia’s pragmatische aanpak krijg ik nu meer gedaan in hetzelfde tijdsbestek!”
Tanja vertelt: “De enthousiaste manier waarop Saskia vertelt over leadopvolging spreekt mij aan. Ik weet nog goed dat ze zei: “Als je een lead niet belt, loop je omzet mis”. Dit triggerde mij. Door drukte, neem ik niet de tijd om ze écht allemaal aandacht te geven. Dan schiet het er vaak bij in. Op zo’n moment heb ik het gevoel dat ik er meer uit kan halen, maar lukt het me op één of andere manier niet.”

Structuur in werkproces
“Wat ik nodig heb om effectiever te werken en mijn doelstellingen te overtreffen is structuur in mijn proces van leadopvolging. Wanneer ik in één oogopslag kan zien wat er in mijn salespijplijn zit, hoe ik ervoor sta en welke (potentiële) klant ik wanneer aandacht moet geven, dan pas kan ik stappen maken. Saskia heeft mij hierin goed begeleid.”

Pragmatische aanpak
“Het op maat gemaakte programma bestond uit het volgende traject:

  1. Een korte scan van het huidige salesproces
  2. Het inrichten van het proces van leadopvolging in de lead-, prospect- en klantfase, inclusief definiëren KPI’s
  3. Het proces inrichten in het CRM-systeem om proactief en efficiënt te kunnen werken
  4. Het maken van een acquistieplan voor consistente leadopvolging
  5. Luister- en gesprekstechnieken die van belang zijn bij cold calling en leadopvolging

Nu ik dit doorlopen heb, ervaar ik meer rust en krijg ik meer werk gedaan in hetzelfde tijdsbestek. Ik kan nu nog proactiever met mijn klanten meedenken en dat wordt zeer gewaardeerd. Het is fijn om iemand van buiten de organisatie te laten meekijken, want je vervalt zo vaak in gewoontes. Saskia houdt je een spiegel voor en opent je ogen. Ze laat zien hoe het proces van leadopvolging anders en beter kan. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!”

Wil je meer weten over dit incompany traject en/of eens vrijblijvend met mij sparren over gestructureerde leadopvolging? Bel mij op 06-40917303 of vul het contactformulier in, dan bel ik jou!