Irriteerde jij je ook wel eens aan een collega die aan je bureau stond waardoor je niet kon doorwerken? En denk je nu weleens: stond hij/zij er maar? Nu we massaal thuiswerken missen we dit contact. Om even te sparren, om de adrenaline te laten stromen, om even de energie te voelen. Want zeg nu eerlijk: samen sta je sterker. Elkaar motiveren helpt je enorm om focus te houden, om je doelen na te streven. Ik vertel je graag hoe je dit integreert in je salesproces.

Doelbewust contact

Plan momenten in om te socialiseren en te sparren met collega’s. Maar ook om samen aan een taak te werken. Zet het in je agenda, zoals je ook je contacten met (potentiële) klanten inplant. Vergeet niet om videobellen af te wisselen met telefonisch contact. Aan de telefoon kun je je wellicht beter focussen, maar als je iemand ziet krijg je weer andere energie. Kies zelf wat het beste past bij het doel. Plan dus ook het soort contact heel bewust.

Door doelbewust contact met je collega’s:

– gaat je adrenaline weer stromen
– voel je je sterker omdat je er niet alleen voor staat
– staan je prioriteiten weer op je netvlies

Wanneer jij energiek en gemotiveerd bent, zullen (potentiële) klanten dit opmerken. Probeer het maar eens uit de komende tijd.

Succes!

#thuiswerken #samenwerken #sales #motivatie