Leadopvolging uitbesteden

Voor een constante toestroom van new business

Oplossing

Leadopvolging uitbesteden

Zit jij ook te springen om goede verkopers? Dan kan leadopvolging uitbesteden een goede oplossing zijn. Bij een overbelast salesteam blijven salesleads namelijk als eerste liggen. Leads worden niet goed opgevolgd, waardoor je kansen op nieuwe klanten en omzet laat liggen. Terwijl je ook na vandaag nieuwe verkoopkansen nodig hebt, waarmee jouw verkopers aan de slag kunnen. 

Wil je zeker weten dat het werven van new business doorloopt, ook als je salesteam drukbezet is? Schakel dan ons zusterbedrijf De Leadopvolgers in voor het uitbesteden van leadopvolging.  Zij openen dagelijks nieuwe deuren bij potentiële klanten. Ze kwalificeren leads en volgen deze goed op. Zodat jouw verkopers zich kunnen concentreren op hun kracht: verkoopkansen omzetten in opdrachten.

Resultaat

Consistente leadopvolging

Wij leggen het eerste contact

Meer business uit je leads

Steek je energie in gekwalificeerde leads

Houd focus op het binnenhalen van opdrachten

Aanpak

Verlengstuk van je salesteam

Het team van De Leadopvolgers bestaat uit echte salesprofessionals, met een gevarieerde mix aan leeftijden en ervaringen. Zij maken verkoopafspraken voor de meest uiteenlopende zakelijke producten en diensten. Van eenvoudige diensten tot en met complexe oplossingen met een lange doorlooptijd. Hun adrenaline gaat stromen als ze van een koude lead een enthousiaste prospect kunnen maken.

Naast leadopvolging kun je de Leadopvolgers ook inschakelen voor koude acquisitie.

leadopvolging uitbesteden