Op woensdag 8 februari 2023 houdt SalesInvest in samenwerking met Leadinfo een webinar over websitebezoekers opvolgen. Met Leadinfo kun je namelijk heel makkelijk zien welke bedrijven jouw website bezoeken, hoelang ze op een pagina blijven en ook via welke weg ze jouw website hebben gevonden. Met deze informatie kan jij websitebezoekers makkelijker kwalificeren. Daarnaast kun je bijhouden of ze terugkeren, waar ze terugkeren en waar ze dan interesse in hebben. Met deze handige software wordt leadopvolging een stuk makkelijker. Het laat namelijk ook zien welke medewerkers het bedrijf heeft op LinkedIn. Het laat niet zien wie van deze medewerkers de website heeft bezocht. Maar vaak kun je dit zelf wel gokken aan de hand van de informatie die je in het dashboard ziet. 

Leadopvolging met SalesInvest 

Wil jij ook weten hoe je beter gebruik kan maken van Leadinfo? Volg dan het gezamenlijke webinar van SalesInvest met Leadinfo op woensdag 8 februari van 11:00 tot 12:00 uur. In dit uur vertellen Saskia Dors (SalesInvest) en Barbara den Toom (Leadinfo) je alle ins en outs van de software. Daarnaast laat Saskia je zien hoe zij ermee omgaat bij  SalesInvest en wat het haar heeft opgeleverd. Als kers op de taart geeft ze je ook nog verschillende tips mee over de gesprekstechnieken die je kan toepassen. 

Aanmelden voor het webinar 

Wanneer je je websitebezoekers niet meer links laat liggen, zal je omzet gaan toenemen. Wil jij ook meer omzet uit je websitebezoekers? Meld je dan aan via de volgende link: https://my.demio.com/ref/7Dy12ojbeFXZ115H